Æventyrlig velvære

Opplev et saunarituale med eteriske oljer.

Æventyr Wellness utfører sauna ritualer med eteriske oljer. Saunamesteren legger på iskuler tilsatt eteriske oljer på badstuovnen. Dette fordamper i saunaen og gir ekstra varme og luftfuktighet.

Dampen blir så viftet rundt i saunaen med en vifte eller et håndkle. Et saunarituale inneholder vanligvis 3 runder, og varer til sammen ca 15 minutter.

Det starter vanligvis med en oppløftende og frisk olje, for eksempel peppermynte. Dette åpner luftveiene og gir en frisk start. Andre runde kan inneholde krydder oljer eller sitrus oljer, for eksempel rosmarin eller lime. Det kan booste immunforsvaret og gi deg påfyll til dine batterier.

Tredje runde avsluttes gjerne med en beroligende olje, for eksempel lavendel. Den stimulerer sinnet og kroppen til å slappe av, og har en beroligende effekt på nervesystemet vårt.

Sauna ritualer på morgen er med oljer som vil gjøre det klar og fokusert, og gir et deilig energiløft. Sauna ritualer på kvelden er med oljer som vil detoxe, avspenne og gjøre deg klar for sengen.